Ga naar de inhoud

Sensuele mannen massage

Sensuele massage voor mannen,

Sensuele massage voor mannen  kun je op verschillende manieren opvatten. Graag wil ik hier mijn opvatting van sensuele massage voor mannen uitleggen. Om maar meteen met de deur in huis te vallen zijn mijn massages vooral ontspannend.

Tegelijkertijd wil ik dat de man d.m.v. diverse massage technieken zijn ‘man-zijn’ (her)ontdekt. Plekken en ervaringen beleven die hij wellicht nog nooit heeft ervaren! Hiervoor gebruik ik de energie van de diverse  chakra’s. Vooral de energie van de 1e chakra ( de stuit of genitiaal chakra). Deze produceert de sensuele energie van de man die krachtig en direkt te voelen is.

Met deze sensuele energie ga ik ‘aan de slag’ gedurende de hele massage sessie. Dit zijn vooral tantra technieken. Deze technieken zijn expliciet bedoeld om de sensuele energie op te wekken voor een sensuele massage. Vooral bij mijn  prostaat massage is dit een essentieel onderdeel.

Echter is deze energie bij mijn massages nooit de bedoeling om u een ejaculatie te bezorgen. Daarvoor zijn o.a. de Thaise dames  meestal voor en ik ben voor als nog een Hollandse masseur. Soms kan een ejaculatie niet voorkomen worden d.m.v. diverse factoren, dit vormt voor mij geen probleem.

Al mijn massages zijn zoals boven omschreven met uitzondering van de esalen massage. Hoewel voor sommige mensen een esalen massage al vrij sensueel kan zijn. Bij de reguliere Zweedse massage worden n.l. de billen en het genitiale gebied niet mee genomen in de massage. (Dit slaat massage technisch gewoon nergens op, omdat deze plekken deel uit maken van uw lichaam en belangrijker zijn dan uw kleine teen.) Omdat ik zo wie zo het hele lichaam masseer. Bij mij geen preuts gefriemel en gedoe met handdoekjes.( alleen om uw comfortabel en warm te houden gebruik ik een doek.)

Kortom ik schroom niet het hele lichaam te masseren en kan daar zeer intiem mee omgaan en in opgaan. Dit alles voor het beste resultaat en dus uw wellbeing.